Red Hat Enterprise Linux 6.6 beta är redo för testning

Det är bra att, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 7 är ute och redo att köra. Men vissa företag inte är redo att hoppa till en stor ny release. För dem kommer Red Hat att släppa RHEL 6.6.

Enterprise representerar det kitt som binder samman team och affärsprocesser, särskilt i globala organisationer. Se hur affärssystem förenklar, webifying, mobilisera och få en mycket mer social.

RHEL 6.6 har precis släppts i beta. Det är klart som Red Hat innebär övergång till när det sägs att RHEL 6.x stabil “erbjuder en beprövad och förutsägbar plattform, balansera företaget behovet av att upprätthålla en tillförlitlig och säker plattform för verksamhetskritiska arbetsbelastningar med flexibiliteten att anpassa sig till föränderliga affärsbehov . Red Hat Enterprise Linux 6.6 Beta svar detta behov, vilket ger utökad funktionalitet som gör att organisationer att enkelt skapa och hantera stora, komplexa IT-infrastruktur för distribution över fysiska, virtuella och molnbaserade miljöer. ”

Speciellt denna uppgradering till RHEL 6.x kommer med

Den här versionen innehåller också mer stöd för att köra RHEL som en virtuell gäst. Dessa inkluderar bättre kryptografiskt stöd för dina säkra applikationer och prestandaförbättringar flera kö för gästnätverk och lagring. Den innehåller också bättre gäst stöd för Microsofts Hyper-V virtualisering.

Så, om du är en RHEL användare, men du inte är redo för den stora hoppet till RHEL 7, är RHEL 6.6 beta nu tillgänglig i Red Hat kundportal för alla kunder med en aktiv RHEL prenumeration.

 Berättelser

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Out-of-the-box stöd för fjärr Direct Memory Access (RDMA) över Converged Ethernet (ROCE) för att leverera låg latens, hög bandbredd nätverksanslutning,. En ny socket polling genomförande som minskar fördröjningar i nätverket och jitter,. Kernel låsning förbättringar för att möjliggöra ökad CPU-användning på stora system,. stöd för ytterligare adaptrar 40GbE nätverks,. Bättre samverkan med Microsoft Active Directory (AD) .; Fullt stöd för Belastningsbalanse teknik som haproxy och keepalived,. Förbättrad hanterbarhet av resurslistor i stort, hög tillgänglighet konfigurationer, Tillsatsen av Performance Co-Pilot (PCP), ett ramverk och en uppsättning tjänster till stöd för övervakning och hantering på systemnivå prestanda i distribuerade miljöer,. förlängning av Federal Information Processing Standard Publications (FIPS) 140 säkerhet certifierade program, till exempel som OpenSSL.

Red Hat startar arbetet med 64-bitars ARM-servrar, Red Hat släpper Inktank Ceph Enterprise 1.2, Red Hat VD Whitehurst på VMware, Openstack och CentOS, Ett stort steg framåt i företags Linux: Red Hat Enterprise Linux 7 anländer, CentOS 7 att släppas kort, säger projektledare

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september