Svängbara rullar ut företag distributioner av Cloud Foundry

Pivotal, den stora uppgifter dotterbolag EMC, på tisdag lanserade ett företag distribution av dess Cloud Foundry plattform som en tjänst som är utformad för att ge den programvara som behövs för att köra till privata moln och ansluta till olika tjänster.

Skulle ditt företag behålla sin interna datacenter eller lägga ut den till en tjänsteleverantör? Vilka är drivkrafter och hinder när det gäller att molninfrastruktur? Vilka typer av arbetsbelastning är bäst lämpade för moln driftsättning och som är ledande molnplattformsleverantörer? Vi tittar på de senaste aktuell forskning om dessa viktiga IT-arkitektur frågor.

Sedan Pivotal spanns av EMC mycket av fokus har varit på stora program data och dess Pivotal HD distribution. Cloud Foundry har gjort bra, men har inte fått mycket av rampljuset i Pivotal division.

James Watters, chef för produkt, marknadsföring och ekosystem för Pivotal Cloud Foundry, sade att syftet med företagets distributions är att kunna “leverera molnet som mjukvara.” Watters hävdar att många privata moln distributioner dö än virtuella maskiner eftersom företagen inte kan använda programvaran bakom brandväggen. “Moln är den nya hårdvaran,” sade Watters.

Pivotal drag är att paketera upp Cloud Foundry och dess ekosystem i en fördelning för användning inne ett företag.

Bland de viktigaste flyttar från Pivotal

Watters sade Pivotal siktar på företagsmarknaden som är inse att programvaran är den största differentiator i alla branscher. Med andra ord är varje företag ett mjukvaruföretag och företag behöver mer utveckling snabbhet och smidighet för projekt som kretsar kring social och mobil, App modernisering och business transformation.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Företaget lanserade Pivotal One, ett open source företag plattform som en tjänst, kommer att ansluta till olika offentliga moln som AWS och Openstack distributioner.

Pivotal CF gjordes också tillgängliga. CF är ett företag distribution av Cloud Foundry konstruerad för att köras i privata moln. CF levereras med en driftchef, integration med Pivotal One tjänster som bolagets Hadoop distribution.

Företaget tillade Pivotal One Services, ett försök att tilldela Hadoop tjänster snabbt.

Att flytta till IaaS: En översikt

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin