Hotwire att meddela återgång till normala försäljning

Rabatt resesajt Hotwire väntas tillkännage torsdag att försäljningsnivåerna har återvänt till vad de var innan den 11 september terrorattackerna i New York och Washington, DC, sade företaget,. Flesta webb resebyråer har sagt att deras försäljning närmar normal nivåer, men de har ännu inte återhämta sig helt. Backas upp av några av de bästa flygbolagen, är Hotwire en ogenomskinlig resesajt som handlar i kraftigt rabatterade priser, men döljer transportföretagets namn och avgångstid tills priset betalas.

I en vikande ekonomi, konsumenterna är mer prismedvetna än någonsin och analytiker har sagt att rabatt resesajter kan återhämta sig snabbare än detaljhandeln organ, såsom promotions, Travelocity.com och Expedia. Men lugn i verksamheten på grund av terroristattackerna påverkas mest reseföretag. Förra månaden lade San Francisco-baserade företaget av cirka 10 procent av sin personal i en kostnadsbesparande flytta. – Greg Sandoval, Särskilda till webbplatsen News

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation