HP går efter förfalskare

Hewlett-Packard (HP) meddelade att det har arbetat med den filippinska, National Bureau of Investigation (NBI) att gripa förfalskade tonerprodukter, från företag i Filippinerna. På 16 November, NBI avrättades sökning, optioner på 11 platser i olika delar av Metro Manila, inklusive Makati, City, Pasay City och Pasig City. Stora mängder renoverade toner, patroner förpackade i falska förpackningar beslagtogs.

Full story. – Webbplatsen Asien

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand