IBM rakar mer av sin Lenovo innehav

IBM fortsätter att minska sitt intresse för PC-marknaden som det meddelade på måndagen att det återigen sälja några av sina andelar i Lenovo. IBM säljer 116.19 miljoner aktier, vilket skulle minska sitt innehav i Lenovo från 5,96 procent till 4,7 procent enligt Reuters,. Det skulle också ta IBM / Lenovo aktieinnehav under siffran 5 procent vid vilken aktieinnehav skall deklareras.

Ända sedan IBM: s PC-verksamhet köptes av Lenovo, aktieinnehavet har stadigt minskat.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation