KeyFolio Thin X3: Tangentbord för iPad Luft som laddar din smartphone

Tillbehörs tillverkare Kensington har infört en portfölj med ett tangentbord för iPad Air som är packad med funktionalitet. Den KeyFolio Thin X3 är en skyddande folio stil fallet med ett tangentbord som förvandlar iPad Air till en full arbetssystem. Det kan också gå in och fungera som en mobilladdare för en smartphone.

Sju bästa iPad Air tangentbord (händer på): juni 2014, Tabletten problem: Mobility trumps skärmstorlek, 10 måste-ha tillbehör till din surfplatta

Folket på Kensington anges att utforma en tunn portfölj med ett komplett tangentbord för iPad Air som är fullspäckad med funktioner. Öppna upp KeyFolio Thin X3 och ställa iPad Air i spåret för att skriva och tangentbordet med sex rader av tangenter automatiskt slås på. Behov av att använda iPad Air utan tangentbord? Vik tabletten över tangentbordet och använda den som en tablett.

Använda X3 och inse din smartphone batteri är döende? Anslut telefonen i sidan av KeyFolio Thin X3 och ladda den med det interna batteriet på tangentbordet fallet. Detta är första gången för en mobil tangentbord för iPad Air och en perfekt lösning för affärsresenärer på de långa resdagar.

Den KeyFolio Thin familjen passar perfekt eleganta design iPad Luft i en minimal, formanpassat tangentbord så att vaggor enheten som en handske “, säger Jim Murakami, Global Product Manager på Kensington. “Men det som verkligen skiljer dem är produktivitetsfunktioner. Vi övervägas noga hur användare interagerar typiskt med deras tangentbord fall och sedan byggde dem med detta i åtanke. Och med powerlift i X3, älskar vi att våra kunder aldrig kommer att få panik när de ser sin telefonens batteri sjunker under 10 procent. Ta det, batteritid bekymmer!

Kensington KeyFolio Thin X3 är tillgänglig för förbeställa från bolaget för $ 99.99. Vi testar för närvarande det på webbplatsen och kommer att ha en fullständig översyn inom kort.

Den nya tunna linjen fall omfattar modeller två X2 som liknar den X3 utan telefonen ladda funktioner. X2 Plus har en bakgrundsbelyst tangentbord ($ 99,99) och X2 utan bakgrundsbelysning ($ 89,99).

se relaterad

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet