Microsoft snedstreck $ 100 off Surface Pro 3 tablett priset för begränsad tid

Tiderna bli lite tufft för snabbt mognande tabletten marknaden, som bara såg sin första årliga nedgången i leveranserna, enligt en ny IDC rapport. En olycka verkar vara Microsofts Surface 2 – företaget stoppar tillverkningen av Windows RT tablett. Hot i hälarna på detta beslut, är Microsoft tillfälligt hugga priset för de flesta konfigurationer av dess återstående ytan Pro 3 skiffer.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

I månaden sedan starten, dessa 12 recensenter från topp tech recenserade platser Surface Pro 3. En kallade det “den bästa allt-enheten som någonsin gjorts.” En annan kallade det “den största laptop-tablett hybrid du inte behöver.” Här är din sammanfattning av ett otroligt brett spektrum av åsikter.

Från och med nu fram till den 7 februari kan du få $ 100 av priset för tablett som verkligen vill vara en bärbar dator – men med ett anmärkningsvärt undantag. För budget köpare, är att en konfiguration tyvärr basmodellen, som ligger kvar på $ 799. Alla andra modeller får prissänkningen, så nästa billigaste versionen – med en snabbare Intel Core i5-processor och två gånger lagring av grundkonfigurationen – är nu bara $ 899. Microsoft är också att kasta i en fri hylsa med någon yta Pro 3, inklusive basmodellen, genom April 5.

IDC resultaten inte peka ut Microsofts försäljningssiffror, men tidpunkten för Microsofts drag tyder på att det är inte immuna mot den avtagande tabletten marknaden. Ändå gör de prissänkningar att bidra till bättre position Surface Pro 3 mot dess skenbara primära konkurrens – MacBook Air. För samma $ 899 pris som bas Air laptop, erbjuder ytkonfiguration samma mängd RAM och solid-state lagring, samtidigt som en snabbare processor och något större, högre upplösning skärm.

Är prissänkningen tillräckligt för att få dig att köpa en yta Pro 3 i de närmaste dagarna? Låt oss veta i Talkback nedan.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien