Nej, Lenovo Yoga Tablet 8 inte köra Windows

En skarpsynta Twitter-användare (@clydeugene) nådde ut till mig i dag om ett erbjudande från Lenovo. Detta erbjudande är för en reducerad skattesats på Yoga Tablet 8 när en bärbar dator är också köpt.

Jag var; imponerad av Yoga Tablet 8, när jag granskat det, ända ned till anpassad version av Android ombord.

Se relaterade, Lenovo Yoga Tablet 8 och 10: Unik design på en budget (händerna på)

Den annons som påpekades verkade vara för något nytt eftersom det visade Yoga Tablet 8 klart kör Windows 8. Det skulle vara en intressant produkt som Yoga Tablet 8 skulle göra en fin Windows tablett i min mening.

Trots den klara annons (bilden till höger), har Lenovo informerat mig om att denna skildring av Yoga Tablet 8 Windows är ett misstag på sin del. Det fortfarande bara kör Android och det är inte sannolikt att förändras.

Den felaktiga annons är fortfarande på nätet som i skrivande stund, men kommer sannolikt att vara borta snart nu när vi har påpekat felet till Lenovo.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien