PDF Touch: Lätt PDF uppmärkning app för Windows 8 (översyn)

Jag har använt tabletter i över ett decennium och en av de mest användbara aktiviteter har märka upp PDF-dokument med pennan. Det är en stor samarbetsverktyg med möjlighet att bläck anteckningar ovanpå en kollegas PDF-dokument. Det är också ett bra sätt att teckna avtal skickas i pdf-format.

Jag älskar att ha en penna med min ThinkPad Tablet 2 och en av anledningarna är PDF Touch program tillgängligt i Microsoft Store. Detta Metro app drar full nytta av Windows 8 som körs på tabletten med ett bra gränssnitt som helt utnyttjar manipulation antingen genom beröring eller pennan.

Se relaterade, ThinkPad Tablet 2: Best Windows tablett, ThinkPad Tablet 2: En första titt | ThinkPad Tablet 2: Inking i Windows 8, ThinkPad Tablet 2: Första intryck

Alla PDF kan öppnas i PDF-Touch för antingen granskning eller redigering. När dokumentet öppnas det kan zoomas med standard nypa / zoom gest som är mycket praktiskt.

Appen är inte en fullständig redaktör och publiceringssystem som vissa Windows äldre program, men vad det gör det gör mycket väl. Det finns enkla redigeringsfunktioner som Draw, som stöder märka upp var som helst på PDF-dokumentet. Det fungerar mycket bra med pennan och erbjuder flera olika färger. Intressant, utvecklarna stöder också märkning av fingertoppen eller en mus.

Höjdpunkten verktyget fungerar som förväntat, markera text genom att dra fingret / markör / pennan över den. Det stöder också lyfta i flera färger.

Andra verktyg som PDF Touch stödjer är linjen och rektangulära funktioner, vilket är precis vad det låter som. Du kan lägga till exakta linjer och rektanglar med perfekt raka kanter.

När du väljer ett verktyg som Draw, visas en liten meny i det övre högra hörnet på skärmen som ger enkla inställningar såsom pennbredd. De är berörings optimeras och kan enkelt arbetat med fingret.

PDF Touch är en stor app för alla, yrkesverksamma och studenter i synnerhet. Det är ett enkelt sätt att markera PDF-dokument med full touch stöd, vilket gör den perfekt för att indikera önskade förändringarna från kollegor. För lite kul kan du skriva ut ett e-postmeddelande till PDF-format, markera den i pdf-Touch, och sedan e-posta den tillbaka till avsändaren. De kommer att gå galet att försöka lista ut hur man skrev på sin e-post.

En trevlig sak om PDF Touch är priset, som är endast $ 2,99 i Microsoft Store. Det är lätt värt att, i själva verket förmodligen betalat sig inom fem minuter efter användning för mig.

Pris: $ 2.99

Inköp: Från Microsoft Store

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien