Registrera dig nu att höra HP experter på senaste stödstrategier för unika utmaningar som virtualiserade och molnmiljöer

Avancerade och genomgripande virtualisering och molntrender driver behovet av en bättre helhetssyn på IT-stöd och sanering. Hålla virtualiserade servrar som stöder affärskritiska applikationer och databaser på bästa prestanda 24 x 7 är en mycket annorlunda problem än för att upprätthålla fysiska servrar i traditionella konfigurationer.

Det är därför H P har gjort service och support av den globala virtualisering marknadsledande VMware implementeringar högsta prioritet. Och medan teknik för att stödja och åtgärda dessa virtualiserade miljöer är viktigt, människor, kunskaper och färdigheter för att hantera dessa system är kanske de mest avgörande delarna av pågående prestanda framgång,. Live diskussion, T o ta reda på mer, jag kommer att moderera en levande djupt dyk diskussion om 7 december, med en grupp av HP experter för att undersöka hur man kan göra det mesta av det tillgängliga människor, teknik och processer för att ge en försäkring mot systemfel. [Upplysningar: HP och VMware är båda sponsorer BriefingsDirect podcasts.]

Registrera dig nu som platser är begränsade för den här fria HP Expert Chat.

I denna diskussion, kommer du att höra senaste rekommendationer för hur IT-stöd ska göras – även mitt i en snabbt föränderlig IT landskap av virtualiserade, hybrid och moln computin g. Först i den timslånga multimedia presentation, kommer insidan historien om hur modern service- och support verk från en av HP: s främsta tjänster experter, Cindy Manderson, Technical Solutions konsult för komplext problem Upplösning & Quality för VMware produkter, som har 27- plus års erfarenhet med HP, och åtta plus år stöder VMware.

Efter Cindy chatt, kommer tittarna att inbjudas att delta i den interaktiva frågor och svar session med faktiska HP VMware experter. Dessutom kommer både frågor och svar automatiskt översättas till 13 stora språk för att visa hur service- och supporttjänster känner inga gränser, tidszoner eller språkbarriärer.

Registrera dig nu som platser är begränsade för den här fria HP Expert Chat.

Du kanske också är intresserad av

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Fick VMware teknik supportfrågor? Här är en stor möjlighet att chatta med experter, kontinuerlig förbättring och flexibilitet är nyckeln till framgångsrik Data Center Transformation Säg HP experter, HP: s Liz Roche om varför Enterprise Technology Strategy måste flytta Bortom “Professional” och “konsument” Split, behärska det stöd leverantörer Chris och Greg Tinker ta på hur integrerat tekniskt stöd är avgörande i en komplex, molnigt världen, välplanerade Data Center Transformation försök levererar IT-effektivitet utval, Grön IT Boost för Valero Energy, skynda trender runt Cloud, Mobile Push Application Transforation som prioritet , säger forsknings

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner