Salesforce.com hit med avbrott, citerar fel i lagringsskiktet

Salesforce.com drabbades med ett avbrott på torsdag på grund av ett fel i dess lagringsskiktet. Dessutom är Salesforce ser prestandaförsämring i Nordamerika och Europa.

Enligt klagomål på Twitter, Salesforce revision varade så länge som 7 timmar. Men visar Salesforce instrumentbräda att avbrottet i sin NA2 exempel började på 3:34 PDT och fortsätter. Uppdatering: Salesforce.com sa att det har löst problemet och kommer att publicera en detaljerad förklaring.

Salesforce teknik laget sa att instansen drabbades med en “fel i vår lagringsskiktet.” Företaget arbetade med sin lagring säljaren för att lösa problemet. Företaget beslutade också sina prestandaproblem i Europa och Nordamerika.

Resultatet är dock att kunderna inte kunde komma till Salesforce ansökan. Här är en titt på de statusrapporter via Salesforce instrumentbräda. Salesforce har sedan uppdaterats att problemen har lösts.

07:34 PDT: NA3 & EU0 prestandaförsämring

Den salesforce.com Technology teamet arbetar för att isolera en fråga prestandaförsämring på NA3 & EU0 instanser. Vänligen kontrollera status för trust.salesforce.com ofta för uppdateringar om det här problemet.

06:00 PDT: NA2 trafikstörning – Update 4, The salesforce.com Technology Team fortsätter att arbeta på att lösa servicetillgänglighet frågan på NA2 instans. Problemet är relaterat till ett fel i vår lagringsskiktet. Vid denna tid kunderna inte kommer att kunna få tillgång till Salesforce ansökan. Teamet arbetar med vår lagring säljaren att lösa problemet så snart som möjligt. Vänligen kontrollera status för trust.salesforce.com ofta för uppdateringar om det här problemet. Vi tackar för ditt fortsatta verksamhet och tålamod under denna situation.

04:54 PDT: NA2 trafikstörning – Update 3, The salesforce.com Technology Team har isolerat orsaken till servicetillgänglighet frågan på NA2 instans. Problemet är relaterat till ett fel i vår lagringsskiktet. Vid denna tid kunderna inte kommer att kunna få tillgång till Salesforce ansökan. Teamet arbetar med vår lagring säljaren att lösa problemet så snart som möjligt. Vänligen kontrollera status för trust.salesforce.com ofta för uppdateringar om det här problemet. Vi tackar för ditt fortsatta verksamhet och tålamod under denna situation.

04:26 PDT: NA2 trafikstörning – uppdatering 2, The salesforce.com Technology Team fortsätter att arbeta på att isolera servicetillgänglighet frågan på NA2 instans. Vid denna tid kunder kan få fel vid försök att komma åt Salesforce ansökan. Vänligen kontrollera status för trust.salesforce.com ofta för uppdateringar om det här problemet.

04:00 PDT: NA2 trafikstörning – Update 1, The salesforce.com Technology Team fortsätter att arbeta på att isolera servicetillgänglighet frågan på NA2 instans. Vid denna tid kunder kan få fel vid försök att komma åt Salesforce ansökan. Vänligen kontrollera status för trust.salesforce.com ofta för uppdateringar om det här problemet.

03:34 PDT: NA2 trafikstörning, The salesforce.com Technology teamet arbetar för att isolera en trafikstörning fråga på NA2 instans. Vänligen kontrollera status för trust.salesforce.com ofta för uppdateringar om det här problemet.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck