Salesforce.com värd Javelin

Salesforce.com planerar att tillkännage nästa vecka att den är värd och underhålla kundvård programvara för Javelin Technologies, som levererar den elektroniska handeln kommunikationsteknik. San Francisco-baserade Salesforce.com erbjuder värd applikationer påståenden är billigare och enklare att installera än de som erbjuds av Oracle, Peoplesoft och andra som erbjuder CRM-program. CRM mjukvaran är avsedd att effektivisera kundservicen, förenkla marknads- och försäljningsarbete, och hjälpa företag att hitta nya kunder och generera mer intäkter från befintliga kunder. –Noel Wilson, Särskilda till webbplatsen News

Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app

Salesforce tips dess AI generalplan, förhandsvisningar Einstein

Salesforce Q2 beats beräkningar aktier faller på ljus Q3 vägledning

Salesforce köper BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang

Moln, Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app, artificiell intelligens, Salesforce tips dess AI översiktsplan, förhandsvisningar Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats uppskattningar, aktier faller på ljus Q3 vägledning, av stora datamängder, Salesforce köpa BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang