Salesforces Do.com tillägger sociala kontakter, spårning affär

Salesforce ägda Do.com, själv tippad som “appen att få arbete med någon” blir en uppdaterings dag med nya funktioner tillägnad hantera spårning och mer sociala medier-infunderas information om kontakter.

Samarbetet och organisation plattform i grunden försöker att täcka så många (om inte alla) uppgiftsrelaterade baser på en gång. Medan metoder användargränssnitt och navigering är helt ren, kan det vara lätt att vara lite överväldigad av allt som den molnbaserade mjukvaran gör,. I en telefonintervju på onsdag, grundare Sean Whiteley gick så långt som att beskriva Do .com som en plattform som är “som en Task manager på steroider, dock är det lätt att se hur Do.com skulle kunna passa in i företagets arbetsplatsen eftersom det omfattar de viktigaste baser. tillgänglighet från nästan var som helst (det är en webbaserad plattform) och det är social, med integration för Facebook, Twitter, Google Apps och Salesforce.com (naturligtvis),. Detta är ett riktigt bra exempel på företag som flyttar till program som beter sig mycket mer som Facebook, så att de blir social karaktär “sade Whiteley,. till exempel har de sociala kontakter kan Do.com användare att kunna samarbeta med alla kontakter på någon av dessa sociala nätverk, oavsett var de arbetar. Därifrån kan användare dela uppgifter och anteckningar med sociala kontakter direkt, och om en kontakt ändrar information (dvs. nuvarande arbetsgivare, etc.) kommer det automatiskt att visas i Do., men företaget app är verkligen sätta Microsoft Excel, i synnerhet, i hårkorset med genomarbetade affär-spårningsverktyg och instrumentbrädan,. Användare kan ställa in en enkel försäljningsprocessen att spåra priser och intäkter, som Do.com ståtar gör “affärsmöjligheter mer repeterbar, förutsebart och pålitlig.” Användarna kan göra en hel del grundläggande uppgifter (dvs. som påminnelser, tilldela uppgifter till gruppmedlemmar, generera rapporter i realtid) samt anpassa layouten på instrumentpanelen för att anpassa plattformen till ett team och företag,. På anpassning anteckningen , Whiteley tillade att kunder kan integrera sina egna uppsättning verktyg och döpa om det. Hittills har Do.com redan undertecknade på en större återförsäljare, Orange France, som bygger det i sin egen uppsättning verktyg för småföretag,. Do kontakter och erbjudanden för funktioner lanseras i privat beta idag. Utrymmet är begränsat, men intresserade arbetare företag kan ansöka om att delta nu. Tillgång till Do är gratis för ett obegränsat antal användare och inkluderar full funktionalitet. Premium användning prissättning kommer att tillkännages inom kort, men privat betaanvändare kommer att få en särskild rabatt för livet av sina Do konton.

Skärm via Do.com

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport