SalesNet poäng $ 7.800.000 finansiering

SalesNet, en leverantör av värd säljkår produktivitet programvara, sade tisdagen som den har tagit upp $ 7.800.000 i finansiering. Den runda, ledd av Prism Venture Partners, ger den totala finansieringen tas upp av företaget, till $ 20 miljoner. SalesNet vd Mike Doyle sade den senaste omgången hjälper företaget att nå sitt mål att vända en vinst i slutet av året och ökar dess möjligheter för en börsintroduktion.

För en månadsavgift, ger företaget säljare och chefer tillgång till up-to-the-minuten kundinformation, prognoser, försäljningsrapporter och anpassade försäljnings tips, alla levereras via Internet. Marknaden för värd programvara har varit en besvikelse, men SalesNet och dess rival Salesforce.com är övertygade om sitt fokus på försäljnings applikationer kommer att visa en givande nisch. –Alorie Gilbert, Särskilda till webbplatsen News

Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app

Salesforce tips dess AI generalplan, förhandsvisningar Einstein

Salesforce Q2 beats beräkningar aktier faller på ljus Q3 vägledning

Salesforce köper BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang

Moln, Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app, artificiell intelligens, Salesforce tips dess AI översiktsplan, förhandsvisningar Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats uppskattningar, aktier faller på ljus Q3 vägledning, av stora datamängder, Salesforce köpa BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang