Samsung partner Swiss halvledar fasta

Sydkoreanska elektronikjätten Samsung hoppas att främja sin gjuteriverksamheten genom samarbete schweiziska halvledartillverkaren STMicroelectronics.

Yonhap News Agency rapporterade fredag ​​Samsung utvecklar 32- och 28-nano chip-teknik som en del av samarbetet med säte i Genève STMicroelectronics, som är den sjunde största chipmaker i världen. Partnerskapet kommer att hjälpa Samsung utöka sin gjuteriverksamhet.

Samsung sade sitt gjuteri har börjat göra det schweiziska företaget 32- och 28-nanometer-system på chips (SoC) för mobila enheter, hushållsapparater och nätverkssystem,. Den sydkoreanska tech jätte nyligen, investerat några US $ 4 miljarder dollar i ett chip-making växt renovering i USA, för att möta den ökande efterfrågan på smartphones.

Det var också indragen i en, patent strid, med Apple, och för närvarande bestrida en amerikansk domstol dom beställer det att betala Cupertino firman US $ 1,05 miljarder skadestånd. Samsung är en av Apples chip leverantörer, som enligt uppgift har varit, skära ned på sitt partnerskap, för att minska sitt beroende av sin rival.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner