Barnen får sin egen 2-i-1 Windows laptop med $ 200 Kurio Smart

Barn älskar tabletter och utbildningsmarknaden har anammat Chromebook, så det är ingen överraskning att någon har beslutat att sätta de två tillsammans för skolbarn. Kurio, som tidigare har släppt barnvänliga Android tabletter, har väckt allt populärare trend av två-i-ett-enheter – en tablett som blir en bärbar dator med ett löstagbart tangentbord – till ungarna med sin nya Kurio Smart.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

$ 200 hybrid – som företaget hävdar är den första 2-i-1 bärbar dator avsedd för barn – är en 9-tums enhet som kör Windows 8.1 och med erforderlig löstagbara magnetiska tangentbord. Det drivs av en quad-core Intel Atom Z3735G Baytrail processor, 1 GB RAM och 32 GB inbyggt lagrings, och displayen sport 1,280×800 upplösning och har multi-touch kapacitet.

Andra specifikationer inkluderar inbyggd Wi-Fi, Bluetooth, stereohögtalare, och fram- och bakåtriktade kameror, om än med låg upplösning (0,3 megapixel och 2 megapixel, respektive). Ditt barn får också en gratis år av Microsoft Office 365 och upp till en terabyte Microsoft One Drive molnbaserad lagring för alla skolarbete han eller hon behöver för att slutföra.

Även att alla gör Kurio Smart ljud som en typisk budget cabriolet anteckningsbok, erbjuder företaget flera extra för att göra det mer attraktivt för barn och föräldrar, inklusive ett antal förinstallerade spel och Microsoft Family Safety föräldrakontroll. Internet kan filtreras och Microsofts App Store kan begränsa åtkomsten till vissa program baserat på barnets ålder använder enheten.

Den Kurio Smart finns –naturally nog – genom Toys “R” Us i antingen blått och vitt (som på bilden ovan) eller rosa och vitt.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien