Holiday Gift Guide 2010: routrar och NAS

Som semesterperioden närmar sig, folk börjar tänka på presentidéer. För att hjälpa dig att ge (eller ta emot) den perfekta julklappen i år har jag sammanställt en lista med fem häftiga tech presentidéer i routrar och NAS box kategorier.

Kolla in det!

Router – Linksys WRT54GL

Linksys WRT54GL är förmodligen den mest kända och mest älskade routrar tillgängliga.

Nybörjare älskar det eftersom det är billigt och enkelt att installera, medan avancerade användare älskar tweakability och öppen källkod typ av firmware.

Den enda nackdelen med denna router är att det inte är förenligt med den senaste 802.11n WiFi-standarden, men om du kan leva utan att (och de flesta människor kan), då detta är routern för dig.

Router – NETGEAR WNDR3700-100NAS

Om du är på marknaden för en hög hastighet, hög prestanda, dual-band trådlös och gigabit trådbunden router, så kolla in NETGEAR WNDR3700-100NAS.

Detta fantastiskt mångsidig router har en 680MHz MIPS-processor, 8 MB flashminne och 64 MB RAM. Mycket snabb, mycket pålitlig, mycket robust.

Detta är en mycket väl rundad bit kit. En utmärkt köp.

NAS – Synology DS209 2-bay SATA

Letar du efter en backup eller dela multimedia lösning? Ta en titt på Synology DS209. Detta är en allt-i-ett NAS-lösning som innehåller häftiga funktioner såsom förmåga att fungera som en skrivarserver, webbserver, ftp-server, filserver och MySQL-servern.

Det perfekta valet för prosumer, professionell och företagsanvändare.

Bara lägga till två SATA-diskar!

NAS – Synology DS1010 + 5-bay All-in-1

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, artificiell intelligens, Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning

Letar du efter en kraftfull, skalbar lösning för säkerhetskopiering? Ta en titt på Synology DS1010 +.

Detta är en kraftfull, fullt utrustad 5-bay NAS box. Den har en 1,6 GHz Intel-processor, två Ethernetportar, en eSATA-port, och fyra USB 2.0.

Detta är en allt-i-ett NAS-lösning som innehåller häftiga funktioner såsom förmåga att fungera som en skrivarserver, webbserver, ftp-server, filserver och MySQL-servern.

Lägg bara till fem SATA-diskar.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Nvidia erbjuder upp AI superdator för ideell forskning