LG avbryter utbyggnaden av första LTE-baserade Android Wear Smartwatch på grund av maskinvaruproblem

(LG), LG Watch Urbane släpptes för några månader sedan och är en utmärkt Android Wear Smartwatch som ser bra ut med en kostym. LG just lanserat LG Watch Urbane 2nd Edition med en integrerad LTE radio denna vecka på AT & T och Verizon.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Om du plockat upp en av dessa smartwatches redan kan du vill besöka AT & T eller Verizon och returnera det innan du stöter på ett problem. Enligt LG avbröt utbyggnaden på grund av någon form av komplicerade maskinvaruproblem som påverkar dag till dag funktioner.

Även LG inte har tillhandahållit information om hårdvaran frågan, verkar det troligt att det har något att göra med LTE operatören.

LG Watch Urbane 2nd Edition var den första Android Wear-enhet att starta med Marshmallow för Android Wear, med en av de främsta nya funktioner är stöd för LTE tjänsten. Det finns för närvarande ingen annan Android Wear enhet tillgänglig eller aviserade med cellulär stöd. Samsung är redo att rulla ut sin Tizen-baserade Samsung Gear S2.

LG Watch Urbane hade några ganska stora klackar. Detta 2nd Edition modell har mindre klackar och en slankare band med det cellulära radio integreras i bandet. Jag ser fram emot att testa denna klocka, men nu återstår att se.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien