Linux Foundation introducerar nya Linux-certifieringar

De nya certifieringsprogram och beteckningar för Linux Foundation Certified System Administrator (LFCS) och Linux Foundation Certified Engineer (LFCE) kommer att visa att användarna är tekniskt kompetent genom ett prestationsbaserat examen som finns på nätet.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Dessa certifieringar kommer att ha följande egenskaper.

Virtual, tillgängliga när som helst, var som helst i världen: De certifieringstester är utformade för att vara säkra tentor som kan tas av vem som helst med en webbläsare, mikrofon och webbkamera.

Linux Foundation Certification Program och tentor skapades av stiftelsen med hjälp av en kommitté bestående av experter från industrin. Zemlin sade i LinuxCon inledningsanförande: “Vårt uppdrag är att ta itu med efterfrågan på Linux att industrin Vi gör vårt utbildningsprogram och Linux certifiering mer tillgängliga för användare över hela världen, eftersom talang inte är begränsad till en geografisk eller en distribution.. vår nya certifieringsprogram gör det möjligt för arbetsgivare att enkelt identifiera Linux talang när anställa och avslöja det bästa av det bästa. ”

Denna nya certifiering öppnar med ett brett stöd från Linux företag. I ett uttalande, Mark Shuttleworth, Ubuntus grundare, sade: “Linux Foundation: s certifieringsprogram kommer att öppna nya dörrar för Linux proffs som behöver ett sätt att visa sitt kunnande och sätta dem före resten. Är Tidpunkten perfekt för detta, som efterfrågan på Linux talang är på uppgång och vi behöver sätt att utvidga poolen av kvalificerade kandidater för att stödja Linux. ”

Jim Wasko, IBM: s chef för IBM Linux Technology Center, tillsätts i ett uttalande “Linux Foundation Certification Program kommer att hjälpa till att förbereda Linux systemadministratörer att ha den tekniska djup kompetens som krävs i dag i företaget. Detta sätt att utbildning och certifiering kommer att ge yrkesverksamma den kompetens som krävs av arbetsgivare som oss och våra många kunder som förlitar sig på Linux. ”

Det är inte bara företag som tillhandahåller och stöd Linux som gillar de nya certifieringar. “Certifieringar inspirera arbetsgivare förtroende för att yrkesverksamma som är villiga att investera tid och ansträngning är stolta över sitt hantverk”, säger Shravan Goli, ordförande i tärningar, jobb Bolagets teknik i ett uttalande. “Med fokus på prestanda och tillgänglighet, kommer det nya programmet främja konsten att Linux lärande och hjälpa till att bygga en begåvad pool av Linux proffs.”

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Linux arbetsmarknaden värmer upp, Linux Professional Institute sätter Linux i klassrummen, Linux Foundation fria nätet intro till Linux klass öppnar sina dörrar, Undersökning visar företag behöver Linux talang och de behöver det dåligt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer