På Apple iPhone 5s lanseringsdagen, jag köpte en Verizon blå HTC One

Trogna läsare vet att jag är ett stort fan av HTC One och fortsätter att tro att det är den bästa smartphone jag någonsin har ägt. Jag nyligen sålt min Verizon iPhone 5 och har letat efter en enhet för att ersätta den. Efter att ha läst alla, iPhone 5s omdömen, och med tanke på flera andra alternativ, gick jag till min lokala Best Buy och gick ut med en ny blå HTC One för $ 50 (faktiskt $ 38 med skatter efter att ha använt $ 15 i belöning certifikat).

Min lista över enheter som jag övervägde för Verizon bland annat följande, med tankar om varför jag övervägde dem, och varför jag gick på annat håll

Ibland är det subventionerade priset verkligen rätt och om du är på Verizon, AT & T, eller Sprint då jag rekommenderar att du uppgraderar din telefon vartannat år sedan du betalar för det med din månatliga avgifter ändå. Det är bara hur det fungerar nu i USA och du kan lika gärna få det att fungera till din fördel.

Således, betala bara $ 50 för en HTC One på kontrakt kontra $ 300, plus moms, för en Droid Maxx eller 32GB iPhone 5s är en avgörande faktor och en faktor i mitt köp beslut. Med mina två tillgängliga Best Buy Rewards certifikat, jag slutade betala bara $ 38 med skatt i dag för den blå HTC One.

Tidigare i veckan skrev jag om, fem saker som saknas från iOS att Android ger, och sedan läsare skickat in ännu fler stora tankar. Det visade sig att jag är personligen mycket mer av en Android kille och ännu mer av en HTC One kille av följande skäl

Idag var inte den bästa dagen att besöka Best Buy och jag var tvungen att vänta i samma 1 timme linje som iPhone 5s köpare, men med super låg subventionerad kostnad och alla fantastiska funktioner jag älskar om HTC One det var värt det för mig.

Jag har nu min blå HTC One på Verizon, men är fortfarande överväger den sannolika Nexus 5 att använda med T-Mobile. Jag har ingen lust för iPhone 5s och tänka jag kommer att använda detta blå Verizon HTC One för åtminstone nästa år, vilket är en livstid för mig.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Motorola Droid Maxx, – Varför: häftiga programfunktioner från Moto X, lång batteritid, trådlös laddning, solid konstruktion. Varför inte: ganska högt pris, tvivelaktiga kamera kvalitet, brist på IR, Samsung Galaxy Note 3 – varför: stor display, utbytbart batteri och lagring, häftiga programfunktioner.. Varför inte: ännu inte tillgänglig, används sällan S Pen på Obs II, inte mycket fickan, alltför många programfunktioner, LG G2, – varför. Stor artist, fast kamerans prestanda, bra storlek, Qi trådlös laddning. Varför inte: LG har alltför mycket händer med programvara, plast tog tillbaka ifrån premiumkänsla, Apple iPhone 5s – varför: senaste iPhone med iOS 7, förbättrad kamera, alltid får senaste appar och tjänster.. Varför inte: dyra, ingen OIS, liten skärm, inte tillräckligt förbättring jämfört med iPhone 5.

Sense 5: Jag vet att många Android fans inte gillar Sense, men jag tycker så många aspekter av det nyttiga, inklusive BlinkFeed (jag verkligen använder det dagligen), den förbättrade Exchange-klient (bättre än alla andra Android-enhet Jag har testat) ., tillgängliga HTC widgets och mer, Markera Video: det är ganska fantastiskt med all den senaste tekniken i smartphones som ingen ännu har kunnat göra vad HTC har gjort med Markera video skapas automatiskt på telefonen. Jag älskar att dela erfarenheter som innehåller stillbilder, Zoes och videoklipp med familj och vänner. Det är så mycket roligare än att bara dela en enda bild, IR-port. Jag hatar att söka efter fjärrkontroller runt huset och som en vanlig resenär hotellet fjärrkontrollen är en av de otäckaste saker runt. Jag använder IR-porten hela tiden på min HTC One och kommer inte att köpa en annan telefon utan att det, fantastiska design och kvalitet. Våra smartphones är med oss ​​hela tiden och en telefon måste må bra och passar bra med din användning. Jag har fortfarande inte hittat en annan telefon som väl utformad som HTC One och när folk håller det de inte vill lägga ner. Den blå är ännu mer slående än silver modell och ser helt fantastiskt. Kvaliteten är fantastisk och man verkligen känns som en dyr smycke värda tusentals dollar, NFC. Jag vet att många ännu inte “får” NFC, men jag använder det för att kontrollera statusen på min pendlare kort, till växla radioapparater på och av med ett enda tryck, och att initiera dela med andra telefoner. Det är bra, trots vad Apple antyder, HTC One bil kit och tillbehör. T-Mobile gav mig en gratis, HTC One Car Kit, när jag köpte min HTC One och det är mycket användbart. Eftersom många av oss använder våra telefoner för navigation, är detta tillbehör perfekt och fungerar som en mästare. Jag kommer att kunna använda den med min blå HTC One nu och jag spara pengar på att köpa fler tillbehör. Jag också redan har en, Mophie Juice Pack, för HTC One.

HTC One är den bästa smartphone jag någonsin har använt (recension), Verizon HTC One vs Motorola Droid Maxx: Jag föredrar fortfarande One, T-Mobile HTC One: Världens bästa smartphone på oss bäst värde stor transportör, HTC One Car Kit ger dess eleganta design och funktionalitet på vägen: Review, Mophie juice Pack till HTC One ger skydd och 2,500mAh: Gallery

Andra enheter som övervägs

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Varför jag fortfarande hitta HTC One övertygande?

 webbplatsen täckning