Ett tillbehör varje MacBook ägare bör ha

Du älskar din MacBook men önskar att du kunde använda din befintliga USB-enheter eller SD-minneskort. Du kan med en USB-C-hub (se galleriet nedan), och denna nya från Satechi är snygg och redo att slå vägen.

Den Satechi Navet har tre USB 3.0-portar, en SD-kortplats och en microSD-kortplats. Alla portar och fack kan användas samtidigt utom endast en av minneskorten kan vara aktiva på samma gång.

Se relaterade: 5 USB-C nav för din MacBook och PC

Den lilla navet ansluts till USB-C-porten på MacBook, bara sträcker sig ut på en tum. USB-portarna kan användas för att köra kringutrustning eller laddnings telefoner efter behov. Överföringen i kombination med mångsidighet gör Satechi navet en användbar gadget att ha med på affärsresor.

Den Satechi USB-C Hub finns i tre färger som matchar MacBook. Det är $ 34,99 direkt från företagets hemsida.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner