Hur man skriver ut på konstiga saker

Jag älskar enstaka berättelse om utskrift på ovanliga ytor, som första gången jag hörde talas om CakeJet skrivare för överföring av ätbara bilder på kakor. Så jag undrar hur företag får bilder på alla dessa ovanliga saker du ser tillgängliga dessa dagar som anpassade mus mattor, muggar, juldekorationer, hund rätter, etc, etc.

Det visade sig att de flesta av dessa produkter är tillverkade med relativt enkla stationära sublimerings färgskrivare och användningen av en värmeöverförings press. Och från ser denna video från Conde Systems, ser det inte så komplicerat.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX