IBM drar igång SmartCamp Brasilien

IBM nu emot ansökningar från brasilianska nystartade företag för sitt SmartCamp entreprenörskap program.

Den brasilianska fasen av händelsen, som syftar till att utveckla nya företag och det lokala ekosystemet företagande, kommer att äga rum mellan november 23 och 24 i São Paulo.

Rumänska startup alltmer tar vinge på en marknad som domineras av outsourcing företag. Har de vad som krävs?

Vid tävlingen, kommer nystartade företag att delta i aktiviteter för att hjälpa dem att utveckla sin affärsidé och förbättra färdigheter för att göra en pitch. Dessutom kommer entreprenörer få tillgång till handledning, investerare, partners och bransch påverkare.

Efter online urvals kommer de vinnande brasilianska nystartade företag har möjlighet att delta i lanseringen Festival, en av världens största evenemang entreprenörskap hölls i Silicon Valley, där IBM Global SmartCamp finalen kommer att äga rum.

Förra året samarbetslogistikutvecklare Gadle och fordonshantering uppstart Nexer valdes ut för att delta i den globala händelsen.

För att ansöka, nystartade företag måste ha en minsta gångbar produkt, vara mindre än fem år gamla, och har mindre än $ 1 miljon i intäkter. Ansökan kan göras fram till augusti 9 till evenemangets hemsida.

Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för utbildning simulering

Start-ups, Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för simulering utbildning, e-handel, Flipkart och Paytm bli omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid, start-ups, Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare i en ? unicorn och vad WhatsApp kan lära av det, e-handel, Uber lider $ 1.2b halvåret förlust: Rapportera

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det

? Uber lider $ 1.2b halvåret förlust: Rapportera

startup hemligheter