Marketing Suite möjliggör direkt publicering till sociala medier

Eftersom många små företag som dras in i sociala medier sparkar och skriker ( “det tar för mycket tid!”), En del av de leverantörer som erbjuder e-post och digital marknadsföring applikationer eller tjänster integrerar sociala publicerings medier kapacitet direkt till sina verktyg.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Ett av de senaste att göra så är iContact, som har lagt Facebook och Twitter spårning och publicering funktioner i den senaste uppdateringen av sin tjänst.

Jeff Revoy, iContact chefs produkt- och marknadschef, sade tjänsten kan nu små företag att publicera på Facebook eller Twitter i realtid eller schema kommunikation för vissa datum eller tider på dagen. Dessa kampanjer kan kopplas till traditionella e-postmarknadsföring initiativ eller hanteras som fristående uppsökande. Programvaran tillåter SMB att mäta effekten av deras sociala medier ansträngningar, att räkna antalet “gillar”, “kommentarer” eller “retweets” att en viss tjänst ladorna.

Revoy sade att den nya funktionaliteten är en del av kärnan iContact abonnemang. Bolagets skäl för att integrera funktioner snarare än att erbjuda dem separat var enkel: många små företag att hitta sociala medier för att vara tidskrävande, vilket är en anledning många är fortfarande tveksamma till att använda den.

Publicera till både Facebook och Twitter kan ske inifrån iContact behöver småföretag marknadsförare eller chefer inte logga in på sociala medier tjänster separat.

Vårdgivare Raleigh Geriatic Care Management använder iContact på en nästan daglig basis för att dela nyheter, tips och annan information som har betydelse för sina kunder. “IContact ger en robust plattform där vi kan effektivt manager våra sociala medier och e-postmarknadsföring behov i ett läge, vilket sparar oss värdefull tid och resurser och ger de verktyg vi behöver för att lyckas”, säger Lauren Watral, geriatic vård manager.

Lägg märke till att Watral är inte en marknadsföring professionell, som är en sak som små företag verkligen behöver tänka på när du startar sociala medier marknadsföring. Ju mer ansluten och verklig person är till hans eller hennes anhängare, desto mer äkta din sociala medier meddelanden verkar och mer dess inverkan kommer att märkas.

Jag är säker på att många av de e-postmarknadsföring plattformar rör sig i denna riktning. Åtminstone skulle de vara smart att göra det. Men en som jag använder för en ideell att jag involverad med (jag kommer inte att säga vilka) fortfarande hanterar dem ganska mycket för sig. Så, se till att du frågar när du ompröva ditt e-postmarknadsföring investeringar för 2012 och fråga dig själv om du har råd att förbise en social media komponent.

Liksom många e-postmarknadsföring tjänster är iContact prissätts enligt antalet kontakter som berörs av meddelanden. Till exempel, börjar tjänsten på $ 14 per månad för 500 kontakter (det finns en 15 procent rabatt på per månad prissättning om ditt företag registrerar sig för helåret).

 inlägg

Konstant Kontakta ökar social marknadsföring för småföretag

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela