OnForce höjer $ 6750000 satsning runda; Ögon expansionen

Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer

Salvia dataintrång kan påverka hundratals företagskunder

Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder

Accel närmade OnForce i mars och affären stängd under sommaren,. Cannone och Paul Nadjarian, senior vice president för marknadsföring och produktutveckling, sade en knepig aspekt av utländska expansion bygger på skattereglerna i OnForce plattformen. Detta är ingen liten fråga med tanke på att arbetarna hanteras och betalas via OnForce. Att expandera till Kanada, OnForce tvungen att bygga in skatter från provinsen samt olika former av avgifter, sade Nadjarian. OnForce Canada ansträngningar väntas lanseras i november,. OnForce planerar att expandera till nya vertikaler utanför IT-arbetare vid något tillfälle, sade Cannone. “Det finns en plan för att gå bortom IT tjänster”, säger Cannone. “Just nu är vi fokuserade på att vara den bästa IT-tjänster marknaden. Efter att det finns logiska andra marknader vi planerar att flytta in under de närmaste 18 till 24 månader.

Bankverksamhet;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Artificiell intelligens, Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer, säkerhet, Sage dataintrång kan påverka hundratals företagskunder, Enterprise Software, Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder