Sales IPO bedömning

Investerare ser tecken på bättre tider baserat på de första timmarna av Salesforce.com: s (ticker: CRM) IPO. Men det är slutsats ganska opålitliga med tanke på volatiliteten på marknaden. Å andra sidan, som leds av vd Marc Benioff, salesforce.com har med rätta förtjänat beröm för banbrytande värd, software-as-a-service program kategori.

Trots alla frenesi runt IPO, är abonnemangsbaserade program område på riktigt och kommer att fortsätta att ha en snabb tillväxt, särskilt för små och medelstora företag. Siebel in på marknaden genom sin förvärvet av Upshot och företag som NetSuite och RightNow följer i kölvattnet av salesforce.com. I själva verket, NetSuite bara sätta ut ett pressmeddelande talar upp hur salesforce.com kunder byter till NetSuite på grund av dess orderhanteringsfunktioner. Vi får se fler börsintroduktioner i detta utrymme och nya och etablerade aktörer, vilket kommer att resultera i en bra situation för IT-inköpare – fler valmöjligheter och konkurrens … och lägre kostnad att utveckla och driva företagsklass programvara.

Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app

Salesforce tips dess AI generalplan, förhandsvisningar Einstein

Salesforce Q2 beats beräkningar aktier faller på ljus Q3 vägledning

Salesforce köper BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang

Moln, Salesforce tillför branschspecifika Wave analys app, artificiell intelligens, Salesforce tips dess AI översiktsplan, förhandsvisningar Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats uppskattningar, aktier faller på ljus Q3 vägledning, av stora datamängder, Salesforce köpa BeyondCore: Framtiden för avancerad analys är i sitt sammanhang