Salesforce rullar ut Shield, en säkerhet och efterlevnad tjänstepaket för reglerade branscher

Salesforce rullar ut en ny uppsättning Salesforce1 plattformstjänster som syftar till att erbjuda säkerhet och efterlevnad verktyg till kunder i reglerade branscher.

Nu allmänt tillgängliga, erbjuder tjänsten inbyggd, paketerade tjänster såsom arkivering, övervakning, kryptering och revision för appar som bygger på Salesforce1 plattformen.

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Salesforce säger dra och släpp-verktyg lindra en gemensam börda för företag IT-avdelningar, vilket överensstämmer med interna styr politik och branschregler i ett moln app miljö som snabbt innovativa.

Som företag i reglerade branscher flyttar mer data till molnet, behöver de ett holistiskt sätt att hantera och spåra dessa data “, säger Michael Markham, CTO på Salesforce partner Conga.” Salesforce Shield låter kunder hantera sina data över appar i Salesforce ekosystemet utan behöva bygga eller köpa ytterligare punktlösningar för varje app.

CRM jätte marknadsför också Shield till ISV och systemintegratörer, eftersom de nu kan skapa nya bolagsstyrnings appar och sälja dem på Salesforce AppExchange. Salesforce säger Shield tjänster omfattar även en app byggd inbyggt via Salesforce1.

Prissättning för Shield är på individuell basis, som Salesforce säger att det kommer att ta ut kunder en procentandel av deras totala Salesforce produkt spendera för att få tillgång till tjänsterna. Emellertid kan de olika komponenterna i Sales Shield köpas tillsammans eller individuellt.

Mer

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Salesforce.com intron Desk.com Business Plus för småföretag, Salesforce lanserar service för appar gör SOS allmänt tillgängliga, Salesforce lägger Wave appar Analytics Cloud ekosystem, Salesforce.com Marketing Cloud uppdateras för att titta närmare på köparens beteende

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin