LivePlan hjälper start hålla sin affärsplan dynamiska

Bulu Box cofounders Paul och Stephanie Jarrett snubblat över LivePlan, en molnbaserad affärsplanering resurs, av en slump under månaderna innan du startar sina företag.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Marknadsförare till yrket, de letar efter resurser för att hjälpa dem att organisera sina idéer och formulera några rimliga prognoser. Att planering hjälpte dem att höja $ 550.000 i såddfinansiering under 2012, men de två entreprenörerna använder fortfarande LivePlan regelbundet för att hålla den på rätt spår och hålla planen färsk som andra finansieringsaffärsmöjligheter uppstår, säger Stephanie Jarrett. “Vi trodde att vi kanske inte använda den igen, men vi behöll det eftersom det håller oss på rätt spår”, sade hon.

LivePlan hjälper entreprenörer och småföretag organisera relevant strategi och projektionsinformation mer koncist, i ett format som är tänkt att vara mer tilltalande för potentiella investerare eller finansiärer. Du kan importera data från program, inklusive Excel och Quickbooks att få sak igång. Skärmbilden nedan visar kassa instrumentpanelen

Bulu Box, baserat i Nebraska, erbjuder kosttillskott och vitaminer på prenumerationsbasis, men det låter sina kunder prova saker först. Varje månad, det fartyg olika prover, och medlemmar opt om du vill köpa fullstora produkter beroende på deras unika hälsoproblem. En årsprenumeration är $ 110.

En av de funktioner som Jarrett särskilt uppskattar är något som kallas “Pitch”, som är i princip vad det låter som: en sida sätt att beskriva dina idéer till investerare och sponsorer på ett sätt som är övertygande nog för att avsluta en affär. “Det tvingar verkligen att du kan kommunicera din verksamhet mycket koncist,” sade Jarrett.

En LivePlan prenumeration kostar $ 19,95 per månad, även om det för närvarande en 60-dagars testversion erbjudande.

Företaget bakom tjänsten är Palo Alto Software, som har varit en marknadsledare inom detta program kategori för mer än 15 år med produkter såsom Windows-baserade Affärsplan Pro. Företaget är också bakom Bplans.com, som erbjuder gratis provplaner och mallar för företag som behöver lite mer utanför handholding. En annan kul lite trivia: företagets grundare, Tim Berry, var en av grundarna av Borland International.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela