Märk mig detta: Seiko senaste termoskrivare alternativ

Med tanke på den mängd e-postkommunikation som jag får i en viss dag, jag är förvånad av mängden traditionella utskick jag får, både i form av kataloger och massutskick av standardbrev.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

För detta ändamål har ett av de mer kända namnen i termoskrivare precis släppt en ny linje av diminutiva produkter med fokus på små företag, professionella tjänster och sjukvårdsorganisationer som behöver skapa eller anpassa etiketter för sjöfarten, utskick, spårning av tillgångar, arkivering och andra ändamål.

Den nya produktlinjen, som kallas Smart Label Printer 600-serien, mäter 4.48 inches bred och 6,77 inches djup av 5,83 inches hög. Mjukvaran som följer med dem är utformad för att ställa upp och arbeta enkelt med Microsoft Access, Excel, Outlook eller Word.

Produktsortimentet är prissatt börjar på $ 62,50 per skrivare, beroende på vilken upplösning du vill skriva ut etiketter och på funktioner som utskriftshastighet. De kan anslutas via USB eller seriella kommunikationsgränssnitt. Produkterna har också en treårig garanti.

Om du kika på teknik sourcing platser såsom CDW, de mest jämförbara alternativ till denna Seiko produktlinje (i fråga om pris) är etikettskrivare från DYMO, Casio och Brother. Andra leverantörer som utvecklar liten formtermoskrivare teknik inkluderar Zebra Technologies och Epson (även om deras senaste fokus har mer centrerad på skrivare för att skapa point-of-sale kvitton).

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela