Microsoft rullar ut Kan Surface Pro firmware-uppdateringar

Microsoft har gjort tillgängliga maj firmware-uppdateringar för sina Intel-baserade Surface Pro 3 och Surface Pro 2 tabletter.

Yta Pro 3 UEFI uppdatering (v3.11.850.0) innehåller förändringar som krävs för kompatibilitet med den uppdaterade grafikdrivrutin;. HD-grafik Familj drivrutinsuppdatering (v10.18.14.4170) förbättrar grafikprestanda och innehåller bättre Miracast (trådlös visning) stöd .; display Audio Driver Update (v6.16.00.3172) förbättrar ljudupplevelse och stöder kompatibilitet med den uppdaterade grafikdrivrutin.

Tack vare en tweet från @RodTrent, hittade jag den nya firmware nämner på ytan Update Tidigare sidor.

Ytan Pro 3 uppdateringar, som är listade som “System Firmware Update – 2015/05/19” i uppdateringshistorik – inkluderar

(Microsoft rullade också en firmware-uppdatering för Surface Pro 3 den 30 april, märkte jag när du visar uppdateringshistorik sidan. De sena april uppdateringar inkluderade en Surface Type Cover Filter Enhetsuppdatering för fullt stöd för japanska Surface Pro typ Skydd och en yta Pen inställningar förare uppdatering.)

Ytan Pro 2 uppdateringar, betecknade som “System Firmware Update – 2015/05/19” inkluderar

Det fanns inga uppdateringar kan firmware för ARM-baserade Surface RT eller yta 2 eller Intel-baserade Surface Pro. Microsoft har levererat en del Surface 3 drivrutinsuppdateringar för dem som är intresserade av att försöka att köra Windows 10 förhandsvisning på dessa enheter.

Microsoft påpekar på sin yta Historia webbplatser är Surface uppdateringar tillhandahålls via Windows Update, vilket innebär att de levereras i etapper till kunderna. “Som ett resultat, kommer inte alla ytor får uppdateringen samtidigt, men uppdateringen kommer att levereras till alla enheter. Om du inte har fått uppdateringen sedan kontrollera Windows Update manuellt senare,” platsen säger.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Under ytan 3: Intels 14nm Atom Cherry Trail chip, Microsofts nya Surface 3 är en allvarlig utmanare till iPad, Surface 3 träffar sweet spot för både affärs proffs och konsumenter, en första titt på Microsofts mindre, lättare Surface 3, nu med full fönster

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

Surface Pro UEFI uppdatering (v2.5.250.0) innehåller förändringar som krävs för kompatibilitet med den uppdaterade grafikdrivrutin;. HD-grafik Familj drivrutinsuppdatering (v10.18.14.4170) förbättrar grafikprestanda och innehåller bättre Miracast (trådlös visning) stöd,. Display Audio Driver Update (v6.16.00.3172) förbättrar ljudupplevelse och stöder kompatibilitet med den uppdaterade grafikdrivrutin.

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett